Volwaardige vervanger voor loodzuur accu's Online lezen | Afmelden
landport batteries
Special
Q2











 




  












LITHIUM LiFePO4-SERIE
De LFP-serie is een volwaardige vervanging voor loodzuur accu’s met alle voordelen van LiFePO4 technologie. Deze lithium accu garandeert maximale veiligheid en levensduur, zelfs bij regelmatige diepe ontlading. De LiFePO4 technologie maakt een extreem lange levensduur mogelijk, waardoor deze accu de ideale tractie accu is.
LFP-serie 
VEILIGSTE LITHIUM -TECHNOLOGIE
De LFP-serie is gebaseerd op lithium-ijzer-fosfaat-technologie (LiFePO4), gewoonweg de veiligste lithiumtechnologie die beschikbaar is. Het geïntegreerde BMS (Battery Management System) bewaakt constant de status van de accu en beschermt deze onder meer tegen overladen, overbelasting en te hoge temperatuur.
 














     


   





     

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN
De LFP-serie is uitermate geschikt voor diep-cyclische toepassingen in de marine en recreatiebranche. Daarnaast is deze serie ook geschikt voor zeer diverse toepassingen in verschillende branches zoals beveiliging, zorg & revalidatie, industriële (reinigings-) apparaten en meetapparatuur. Verkrijgbaar in een reeks 12.8V accu’s van 7.5Ah tot en met 100Ah.
LFP modellen
VOLG DE STATUS VAN JE ACCU
Met de geïntegreerde bluetooth-module heb je altijd inzicht in de status van de accu. Download de app SMART-BMS op je smartphone of tablet. Verbind deze via bluetooth met de accu en de app toont actuele informatie over de status van de accu. Enkel beschikbaar voor LFP12-100BT.
LFP12 - 100BT
 

ONDERHOUD
Onderhoud de lithium LiFePO4 serie met een speciale lithium acculader. Voor iedere lithium accu hebben wij een geschikte en betrouwbare lithium acculader beschikbaar. Verkrijgbaar in 3 modellen.
Acculaders
Ramgatseweg 63
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoon: +31 (0) 162 58 14 00
Facebook   Linkedin
Aanmelden    |    Wijzig profiel    |    Afmelden