Opslagsystemen voor duurzame energie! Online lezen | Afmelden
landport batteries
Introductie
Q2
























De draagbare zon
Het perfecte alternatief voor een onderhoudsplichtige, gehorige en brandstof verslindende aggregaat. Onze draagbare systemen zijn zeer geschikt voor de kampeerders onder ons, maar ook voor installateurs die onderweg hun powertools willen opladen. Deze groene generatoren kunnen opgeladen worden via het lichtnet, rechtstreeks via een (opvouwbaar) zonnepaneel en de 12V/24V aansluiting van een voertuig. Zo heeft de gebruiker altijd een aantal USB-poorten, maar ook 2 contacten van 230V ter beschikking voor gebruik met reguliere EU-stekkers.




AC50
Krachtig en draagbaar. De LP Energy AC50 is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de AC50 kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 300W zonder problemen van stroom worden voorzien. Dit is ideaal wanneer u gaat kamperen, gaat varen of gewoon onderweg bent! Uit voorraad leverbaar in de kleuren zwart en oranje.
AC50
 










Ac100
Krachtig voor recreatie. De LP Energy AC100 is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de AC100 kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 600W zonder problemen van stroom worden voorzien. Met de AC100 heeft u altijd stroom bij de hand. Uit voorraad leverbaar in de kleur zwart.
AC100


EB150
Krachtig voor installateurs. De LP Energy EB150 is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de EB150 kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 1000W zonder problemen van stroom worden voorzien. Voor het zwaardere werk ook verkrijgbaar met een capaciteit van 1800Wh en 2400Wh. Uit voorraad leverbaar in de kleur zwart.
EB150
 




LANDPORT ENERGY
Landport Energy biedt systemen voor de opslag van (duurzame) energie. Deze opslagsystemen zijn te gebruiken op kantoor, industrieel, thuis of onderweg. Landport Energy heeft voor alle toepassingen een geschikt opslagsysteem. Onze systemen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn uitgebreid getest. De opslagsystemen zijn beschikbaar in diverse chemische samenstellingen, afhankelijk van de beschikbare input en de gewenste output.
LP energy
Ramgatseweg 63
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoon: +31 (0) 162 58 14 00
Facebook   Linkedin
Aanmelden    |    Wijzig profiel    |    Afmelden