Tijd voor vernieuwing! Online lezen | Afmelden
landport batteries
Update
Q3





Verbeterde SHD en SMF accu’s
Onze verbeterde SHD en SMF accu’s worden geproduceerd volgens de nieuwste ConCast-technologie waarbij negatieve én positieve grids van optimale kwaliteit worden gecreëerd. Deze innovatieve productietechnologie resulteert in topkwaliteit accu’s met een beter cyclisch vermogen en een langere levensduur. Bekijk de volledige lijn Dynac Professional!
Dynac Professional



Nieuwe merchandise
De laatste weken zijn wij druk bezig geweest om toffe items te ontwerpen en bestellen. Al deze items zijn samengevoegd in een merchandise document die vanaf heden beschikbaar is voor de merken LP batteries, Dynac en Landport Batteries. Er zijn hele leuke en handige promotionele producten te bestellen die ondersteunend zijn aan de verkoop. Van Energy drinks tot grote vlaggen. Kortom items die je moet hebben! Vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden.
Merchandise
 








Digatron lader bij Landport Batteries
Onze accu’s worden altijd nageladen wanneer zij op transport gaan naar u. Om dit te doen zijn er nieuwe Digatron acculaders geïnstalleerd. Deze high-end laders zijn volledig software gestuurd en voor ieder type accu is een specifiek laadprogramma ontwikkeld. Accu’s kunnen met deze laders op een professionele en efficiënte wijze geladen worden, een wijze die past bij Landport Batteries als dé Europese accuspecialist.
Digatron Lader






Nieuwe functies website
Om onze website voor u zo toegankelijk mogelijk te maken hebben wij een aantal nieuwe functionaliteiten op onze website. Naast dat u op de homepage al naar een product kunt zoeken, kunt u nu ook producten vergelijken. De nieuwe vergelijkfunctie maakt het mogelijk om maar liefst 3 accu’s met elkaar te vergelijken. Zo vindt u nog sneller de juiste accu!
Website
 
Final sale
Heeft u interesse in een van deze producten? Neem contact op met uw accountmanager.
Final sale
Ramgatseweg 63
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoon: +31 (0) 162 58 14 00
Facebook   Linkedin
Aanmelden    |    Wijzig profiel    |    Afmelden