Help uw klanten snel op weg! Online lezen | Afmelden
landport batteries
Nieuwsbrief
Juni
 


  
Recreatieseizoen van start
Bedrijven zijn druk bezig met het afleveren van campers, boten, caravans en tal van producten met een accu. Om gezamenlijk dit marktpotentieel uit te bouwen, hebben wij voor u de meest voorkomende accu’s en mobiele energie systemen in één bestand samengevat. Met dit overzicht kunt u eenvoudig de juiste accu en lader selecteren naar behoefte van (en gebruik door) de klant.
Leisure accu's
      
verbeterd product
Hogere capaciteit, meer vermogen. De verbeterde ULTRA serie levert een hoog startvermogen en optimale prestaties. Ideaal voor auto's met een geavanceerde elektrische uitrusting en zonder start-stopsysteem. Verkrijgbaar in een serie van 50Ah tot 110Ah die samen 80% van de Europese voertuigen afdekken. Uit voorraad leverbaar.
Ultra series
 









uitbreiding ev serie
Door de toename van elektrische voer- en vaartuigen stijgt ook de vraag naar diep cyclische EV accu’s. De succesvolle EV serie is daarom uitgebreid met vier nieuwe modellen: 150Ah, 180Ah en 240Ah. Hiermee bieden we een complete range voor de veelzijdigheid aan elektrische toepassingen. Uit voorraad leverbaar.
ev serie

wist u dat...
Onze DYNAC start-stop accu’s een nieuwe uitstraling hebben? De AGM-serie heeft een grijze bak / grijze deksel en de EFB-serie is uitgevoerd in een grijze bak / zwarte deksel. De DIN-modellen zijn al een tijdje leverbaar in deze uitvoering en de JIS-modellen verwachten wij in juli uit te kunnen leveren. Labels en specificaties van de accu’s zijn hetzelfde gebleven.
start-stop serie
 
final sale
Heeft u interesse in een van deze producten? Neem contact op met uw accountmanager.
final sale
Ramgatseweg 63
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoon: +31 (0) 162 58 14 00
Facebook   Linkedin
Afmelden