Uitstekende prestaties en duurzaamheid! Online lezen | Afmelden
landport batteries
Nieuwsbrief
Juli


Accu’s voor (land-) bouwvoertuigen
Moderne landbouw- en bouwvoertuigen eisen steeds hogere prestaties van een accu op het gebied van startvermogen en trillingsbestendigheid. De robuuste SHD agri & construction accu’s zijn speciaal ontwikkeld om aan deze eisen te voldoen en leveren uitstekende prestaties en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee modellen van 150Ah en 180Ah.
Product flyer








Wist u dat…
Uit de praktijk is gebleken dat onze Semi-Traction AGM modellen uitermate geschikt zijn als deep cycle accu. We hebben daarom besloten deze lijn door te ontwikkelen en te herpositioneren als Deep Cycle AGM*. We adviseren deze productlijn voor industriële toepassingen evenals marine en recreatievoertuigen. Bekijk welke modellen wijzigen per medio augustus.

* deze productlijn is niet als startaccu te gebruiken.
DC AGM Accu's
 



Powersports assortiment 2022
Gedurende het motorfietsseizoen merken we dat de vraag naar gesloten AGM-modellen steeds verder toeneemt. Waarschijnlijk is dit het gevolg van de aangepaste regelgeving met betrekking tot de verkoop van accuzuur eerder dit jaar. Vanaf seizoen 2022 gaan we daarom onze SLA-lijn met gesloten AGM-modellen uitbreiden. Welke modellen we toevoegen lees je in onze volgende nieuwsbrief.




Alternatief voor 8VGC / T-875
Amerikaanse Deep Cycle accu’s zijn op dit moment bijzonder lastig verkrijgbaar. Wij willen u graag blijven bedienen en zoeken daarbij naar kwalitatief goede alternatieven. Voor model 8VGC / T-875 is dit inmiddels gelukt in de vorm van de M8V 875. Dit is een 8V deep cycle accu met 175Ah met een zeer breed industrieel toepassingsgebied. Vanaf medio augustus wordt deze accu toegevoegd aan de productlijn Dynac Deep Cycle.
M8V 875
 
Uitbreiding HD Serie
De Professional HD-lijn is uitgebreid met drie zware modellen: 140Ah, 180Ah en 230Ah. We spelen hiermee in op de vraag naar een basismodel heavy duty accu in box types A, B en C. We adviseren deze drie modellen voor (oudere) bedrijfsvoertuigen met een eenvoudige startbehoefte en elektrische uitrusting zonder speciale cyclische eisen. Uit voorraad leverbaar.
Final sale
Heeft u interesse in een van deze producten? Neem contact op met uw accountmanager.
Final sale
Ramgatseweg 63
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoon: +31 (0) 162 58 14 00
Facebook   Linkedin
Afmelden