‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen | Afmelden
landport batteries
Update
Augustus 2022



UITGELICHT: STV 31DC
Met het recreatieseizoen in volle gang is er één semi-tractie accu onmisbaar in uw assortiment: de STV 31DC! Onze STV 31DC is door zijn hoge gewicht en extra dikke platen een van de best presterende semi-tractie accu’s in de markt. Mispakken op deze accu gedurende het seizoen is geen optie voor u en uw klanten.
STV 31DC
 




STOP MET ZOEKEN !
Onze kwalitatief hoogwaardige deep cycle accu’s hebben dezelfde of betere specificaties dan hun Amerikaanse tegenhangers en zijn zeer breed industrieel inzetbaar. Met de M6V 105, M6V 305 en M8V 875 haalt u het best beschikbare alternatief in huis voor de lastig verkrijgbare US 2000, US 2200, T105, T105+, US 305, US 305HC, J305G, J305P, US 8VGC en T875.
Deep cycle
VOLG ONS OP  LINKEDIN !
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen Landport Batteries? Klik op onderstaande link en volg ons op linked-in voor informatie over nieuwe producten, assortimentswijzigingen en mis niets over de activiteiten binnen ons bedrijf!
Volg ons
 
Wist u dat ?
Onze lithium powersports accu's zijn uitgerust met quad-terminals en dat slechts 4 verschillende bakformaten samen alle gangbare accu-modellen afdekken? De LFP-serie is de perfecte keuze voor huidige en toekomstige generatie motorfietsen en powersports voertuigen en is ideaal voor race-doeleinden. Uit voorraad leverbaar.
lfp serie




Bezoek ons!
Na de zomerperiode is het eindelijk weer zover: een najaar vol internationale beurzen! De beursvoorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en we verwelkomen u graag tijdens de Automechanika Frankfurt, Rehacare Düsseldorf, Intermot Keulen en EICMA Milaan. Bent u van plan een van deze beurzen te bezoeken? Laat het ons weten en wij verzorgen gratis uw entreeticket.
ticket
 
Final sale
Heeft u interesse in een van deze producten? Neem contact op met uw accountmanager.
final sale
Agenda
13-17 september   |  
Messe Frankfurt, Duitsland
Bezoek ons tijdens Automechanika Frankfurt 2022
14-17 september   |  
Messe Düsseldorf, Duitsland
Bezoek ons tijdens REHACARE 2022
4-9 Oktober   |  
Koelnmesse, Germany
Bezoek ons tijdens INTERMOT 2022
10-13 November   |  
Milan Rho-Fiera, Italy 
Bezoek ons tijdens EICMA 2022
Ramgatseweg 63
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoon: +31 (0) 162 58 14 00
Facebook   Linkedin
Afmelden